Freeshipping Saksasta!

Tämä osa ei tällä hetkellä sisällä mitään sisältöä. Lisää sisältöä tähän osaan sivupalkin avulla.

Tämä osa ei tällä hetkellä sisällä mitään sisältöä. Lisää sisältöä tähän osaan sivupalkin avulla.

Tämä osa ei tällä hetkellä sisällä mitään sisältöä. Lisää sisältöä tähän osaan sivupalkin avulla.

Tämä osa ei tällä hetkellä sisällä mitään sisältöä. Lisää sisältöä tähän osaan sivupalkin avulla.

Tietosuojakäytäntö

teesalaisetkunnioittaa asiakkaidemme perustavaa laatua olevaa oikeutta yksityisyyteen, ja sitoudumme huolehtimaan suuresti henkilötietojesi turvaamisessa.teesalaiseton kehittänyt tietosuojakäytännön, jonka tarkoituksena on varmistaa, että hyväksymme ja noudatamme asianmukaisia ​​standardeja henkilötietosuojaa varten tasavallan nro 10173 tai vuoden 2012 tietosuojalain tai täytäntöönpanosääntöjen ja -määräyksen mukaisesti.

Vaikka tietosuojakäytäntömme laatii asiakkaidemme henkilökohtaisten tietojen keräämistä, käyttöä ja paljastamista koskevat yleiset periaatteet, olemme myös kehittäneet tämän tietosuojakäytännön ilmoittamaan sinulle tarkemmin tietosuojakäytännöistämme.

Miksi keräämme henkilökohtaisia ​​tietojasi
Asiakkaatteesalaiset, Keräämme ja ylläpidämme joitain perustietoja sinusta. Teemme niin vain seuraaviin tarkoituksiin:

  • Luodaan ja kasvattaa suhdetta sinuun, jotta voimme jatkuvasti tarjota sinulle palvelumme. Esimerkiksi, kun haet jotain palveluistamme, keräämme henkilökohtaisia ​​tietoja sinusta, joka antaa meille mahdollisuuden vahvistaa identiteettisi ja luottotietojasi laskutuksen ja palkkioiden keräämiseksi tuotteista ja palveluista, joita käytät meiltä.
  • Parantaa tuotteitamme ja palveluitamme. Keräämme, käytämme, prosessimme ja analysoimme, miten käytät tuotteitamme ja palveluitamme, jotta voimme ymmärtää, miten voit parantaa niitä hyödyksi.
  • Ymmärtääksesi tarpeitasi ja mieltymyksiäsi, jotta voimme palvella sinua paremmin. Meistä saatavien tuotteiden ja palveluiden ennätys antaa meille mahdollisuuden saada paremman käsityksen erilaisista tarjouksista, jotka olisivat merkityksellisiä mieltymyksiisi. Ajoittain voimme lähettää sinulle tuotesuositukset ja erikoistarjoukset, joita mielestämme kiinnostaa sinua.
  • Parantaa jatkuvasti liiketoimintaamme ja toimintaa. Esimerkiksi analysoimme asiakkaan käyttö verkkomme ja palveluja, jotka auttavat meitä tilin hallinta asiakaspalvelujen tarjoaminen toimintaan, valvoa laatua ja verkon turvallisuuteen, kouluttaa henkilöstöä, ja suunnitelma tulevalle kasvulle.
  • Auttaa hallitusta. Luomme tilastollisia näkemyksiä, jotka perustuvat verkkoon ja tiloihin, jotka auttavat hallitusta suunnittelussaterveydenhuolto, katastrofien hallinta ja muut vastaavat aloitteet. Kun voimme, yhdistämme ja anonymisoimme nämä tiedot siten, että et ole koskaan tunnistettu yksilöksi. [Yhdistäminen yksinkertaisesti tarkoittaa tietojen esittämistä segmenteissä tai sellaisissa ikäryhmissä; Anonymiytys tarkoittaa henkilökohtaisesti tunnistettavien tietojen poistamista datasta].
  • Luottotietojärjestelmälain noudattaminen. Suoritamme luotto-pisteytysohjelmia ja aloitteita, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, antaa tietoja luottotietoyhtiölle tasavallan nro 9501 mukaisesti.
  • Täyttää oikeudelliset ja sääntelyvaatimukset. Teemme tällaista muuta käsittelyä tai paljastamista, jota voidaan vaatia noudattamaan asiaankuuluvia lakeja, sääntöjä tai määräyksiä.

Missä saamme nämä tiedot
Keräämme tietoa sinusta useilla tavoilla.

Tiedot, jotka antavat meille henkilökohtaisesti.
Suurin osa henkilökohtaisista tiedoista, joita meillä on ne, jotka olette antaneet meille itse. Tarjoat meille henkilökohtaisia ​​tietoja, kun:
• Hae palvelumme täyttämällä hakemuslomakkeet, tilaussopimukset ja muut vastaavat tai niihin liittyvät asiakirjat millä tahansa käytettävissä olevilla kanavilla (verkossa, myymälöissämme tai myyntiedustajien kautta);
• Ota yhteyttä meihin kysymään jotain, lähettävät valituksen tai palvelupyynnön;
• osallistua tutkimukseen ja tutkimuksiin;
• Tule kumppani, myyjä, urakoitsija tai toimittaja; ja tai
• Kun haet työtä kanssamme.

Tiedot, jotka keräämme suhteissamme kanssamme
Keräämme myös tietoja, kun käytät tuotteitamme ja palveluitamme, kuten sinä:
• Käytä verkkoamme, tilat ja palvelut - onko kyseessä mobiili, kiinteä, koti, yritys tai jokin muista tuotteista, palveluistamme ja kanavista;
• maksaa laskuja tai ostaa lisäosat ja palvelut;
• Käytä sovelluksia, verkkosivustoja ja itsepalvelukanavia ja portaaleja;
• Liity promoksiimme, palkintorafflesiin tai palkkioihin ja uskollisuusohjelmiin.

Kun julkistamme henkilökohtaisia ​​tietoja
On olemassa erilaisia ​​olosuhteita, joissa voimme joutua jakamaan joitain tietoja, jotka olette antaneet meille. Näissä tapauksissa varmistamme, että henkilötietosi on julkistettu luottamuksellisilla perusteilla turvallisten kanavien kautta ja vain tietosuojalain mukaisesti.

Emme koskaan jakaa, vuokrata tai myydä henkilökohtaisia ​​tietojasi kolmansille osapuolilleteesalaisetLukuun ottamatta erityisolosuhteita, joissa olet ehkä antanut erityisen suostumuksesi ja tämän politiikan mukaisesti.

Joissakin tapauksissa meidän on vaadittava julkistamaan henkilökohtaiset tiedot edustajillemme, tytäryhtiöt, tytäryhtiöt, liikekumppanit ja muut kolmannen osapuolen virastot ja palveluntarjoajat osana säännöllistä liiketoimintaamme ja tuotteiden ja palveluiden tarjoamista. Tämä tarkoittaa, että voimme jakaa tietosi:

  • Palveluntarjoajat, urakoitsijat ja ammatilliset neuvonantajat, jotka auttavat meitä tarjoamaan tuotteitamme ja palveluitamme. Tämä sisältää kumppaniyritykset, järjestöt tai virastot ja niiden alihankkijat. Esimerkiksi: kuriirimme Bill Toimitusaikalle ja asiakaspalvelumme keskusyksiköilleen esikunnat ja myynnin jälkeiset toiminnot;
  • Tytäryhtiöt ja tytäryhtiöt, joiden kanssa olet myös rekisteröitynyt. Teemme niin vain toisen liiketoiminnan ja toiminnan parantamiseksi. Esimerkiksi: me jakaamme tietoja luottotietojesi helpottamiseksi palvelusi sovellusten kanssa niiden kanssa, mikä nopeampi hyväksyntä;
  • Muut yritykset, joille olet myös antanut suostumustamme jakamaan tietosi; ja
  • Lainvalvontaviranomaiset ja valtion virastot, mutta vain asetetut lait ja asetukset ja muut lailliset tilaukset ja prosessit.

Yhteistyökumppaneillamme eivät ole rajoittuneet, tytäryhtiöiden, tytäryhtiöiden ja kumppaneiden sisältämä luettelo.

Miten suojaamme henkilökohtaisia ​​tietojasi

Tietojen eheys, luottamuksellisuus ja turvallisuus ovat meille tärkeitä. Siksi me tiukasti noudatamme tietosuojakäytäntöämme sisälläteesalaisetJa ovat toteuttaneet teknisiä, organisatorisia ja fyysisiä turvatoimia, joiden tarkoituksena on suojata tietojasi luvattomalta tai vilpilliseltä pääsyyn, muutokseen, paljastamiseen, väärinkäytökseen ja muun lainvastaiseen toimintaan. Nämä on myös suunniteltu suojaamaan tietoja muista luonnollisista ja ihmisonnista.

Olemme myös toteuttaneet seuraavat suojatoimet:

  • Pidämme ja suojaamme tietojasi vakuuden palvelimella palomuurin, salaus- ja turvaohjauksen takana;
  • Pidämme tietosi vain niin kauan kuin tarvitset meille (a) tarjota tuotteita ja palveluja, joita käytät meiltä, ​​b) laillisista liiketoimintatarkoituksistamme, c) noudattamaan asiaankuuluvia laeja ja d) Erityistoita, jotka edellyttävät oikeudellisten väitteiden harjoittamista tai puolustamista;
  • Rajoitamme pääsyn tietoihin vain pätevään ja valtuutettuun henkilökuntaan, joka on koulutettu käsittelemään tietojasi tiukasti luottamuksellisuutta.
  • Meidän infrastruktuurin turvallisuuspöytäkirjojen säännölliset tarkastukset ja tiukasti testaamme tietosi aina suojattuina;
  • Ilmoitamme viipymättä sinulle ja kansalliselle tietosuojakomiselle, kun arkaluonteiset henkilökohtaiset tiedot, jotka voivat olosuhteissa käyttää identiteetin petoksen mahdollistamiseen, uskotaan kohtuullisesti luvaton henkilö;
  • Annamme sinun päivittää tietosi turvallisesti, jotta ennätykset pitävät tarkkoja.

teesalaisetei kerää, käyttää tai luovuta henkilökohtaisia ​​tietojasi mistään muuhun tarkoitukseen kuin tässä sitoumuksessa, palvelusopimuksessa tai palvelusopimuksissamme ja muuta tarkoitusta, jonka olet ehkä antanut suostumuksesi.

Selvyyden lisäämiseksi, ellet anna erityistä suostumusta, emme:

  • Jaa henkilötietosi tai myydä se liikekumppaneillemme ja kolmannen osapuolen palveluntarjoajillemme; tai
  • Käytä henkilökohtaisia ​​tietojasi, jotta kolmannen osapuolen kohdistetut mainokset mahdollistavat.

Mitä valinnat ovat

Sinulle annetaan tiettyjä oikeuksia suhteessa tietosuojalain mukaisiin henkilötietoihin. Haluamme varmistaa, että suostumustamme jatkamaan keräämistä, käyttöä ja paljastamaan henkilökohtaisia ​​tietojasi tunnistamamme tarkoituksiin. Samaan aikaan haluamme sinun tietävän, että sinulla on valintoja ja voi vastustaa tai peruuttaa suostumuksesi ja / tai muokata suostumuksesi mieltymyksiä milloin tahansa.

Jos haluat käyttää henkilökohtaisia ​​tietojasi tietueissamme; Tai luulet, että tällaiset henkilökohtaiset tiedot, joita meillä on epätäydellinen, ei ajan tasalla tai muutoin epätarkalla, saatat ottaa yhteyttä tietosuojallisuuteen alla olevien yhteystiedot alla. Joissakin tapauksissa voimme pyytää asiakirjoja tai todisteita ennen kuin voimme tehdä pyydetyt muutokset henkilökohtaisiin tietoihisi.

Hae

z